Gledamo situaciju u saobraćaju i trljamo oči! Beograđani se "evakuisali" s posla još u podne: Bez gužvi u većini ulica, ali je zato na pančevcu kolaps, evo gde još (foto)

Blic 29.12.2023
Gledamo situaciju u saobraćaju i trljamo oči! Beograđani se "evakuisali" s posla još u podne: Bez gužvi u većini ulica…

Izgleda da je većina Beograđana danas već oko podneva otišla s posla otišla kući i pozavršavala šta treba, jer su sada, nešto posle 16 časova, gužve manje na ključnim saobraćajnicama koje su u ovo doba dana inače krcate. Situacija na Gazeli i Brankovom mostu je nestvarno dobra za petak u 16 sati, isto važi i za auto-put, ali je zato potpuni kolaps na Pančevačkom mostu! Evo trenutnog preseka situacije u saobraćaju u Beogradu.

U podne je bio totalni kolaps u gradu, više o tome pročitajte ovde. Dakle, ko iz pravca Borče i Krnjače kreće ka gradu, mora da ima jake živce, jer se vozila ovde jedva kreću. Takođe, ogromne gužve su i u Borči, na Zrenjaninskom putu. Na Pančevačkom mostu u smeru ka Borči, gužvi nema. Velike gužve si na Zvezdari, odnosno u Bulevaru kralja Aleksandra od Cvetkove pijace pa dalje ka Malom Mokrom Lugu i zatim se preliva na Smederevski put. Pojedine deonice "Smederevca"

Povezane vesti »

Ključne reči

Beograd, najnovije vesti »