Đilas nakon protesta ProGlasa: I šta ćemo sad? Da li će se neko izviniti ljudima po Srbiji što ih je danima plašio da će im životi biti ugroženi?

Nova 30.12.2023  |  Autor: Nova.rs
Đilas nakon protesta ProGlasa: I šta ćemo sad? Da li će se neko izviniti ljudima po Srbiji što ih je danima plašio da će…

Da li će se neko izviniti ljudima po Srbiji što ih je danima plašio da će im životi biti ugroženi, upitao je danas predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, nakon protesta na koji je pozvala inicijativa ProGlas a koji je počeo kod Terazijske česme i završio ispred Ustavnog suda. „Spremaju zlo, haos, nasilje.

Đilasovci će po nalogu zapada rušiti Beograd!“ Sve ovo i još mnogo toga je građanima Srbije poručivao Aleksandar Vučić preko čelnika SNS-a i svih svojih medija. Danas je bio taj dan, desetine hiljada ljudi su došli na veliki protest zbog pokradenih izbora. I ne da nije bilo nasilja, nego ni vlat trave nije zgažena“, rekao je Đilas, a saopštio SSP. On je upitao da li će se neko izviniti ljudima koji su danima plašeni da će im životi biti ugroženi. „I šta ćemo sad?

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »