"Brzo smo se pribrali i shvatili da je to božji dar": Imaju 28 godina i već petoro dece: Otac Nemanja opisuje prve trenutke nakon što je dobio četvorke (foto)

Blic 18.01.2024
"Brzo smo se pribrali i shvatili da je to božji dar": Imaju 28 godina i već petoro dece: Otac Nemanja opisuje prve trenutke…

U početku je bio strah prisutan, ali smo se ubrzo pribrali i shvatili da je to Božiji dar i da se moramo boriti do samog kraja. Bitno je da sve dobro prođe, a mi smo sada jedna presrećna porodica, rekao je Nemanja Petrović iz Banjaluke, otac četvorki koje su rođene u nedelju.

Nemanja za Srpskainfo kaže da su bebe i mama dobro i da sve prolazi onako kako treba, sa verom u Boga. Podsećamo, hrabra majka Milana Petrović iz Banjaluke u nedelju je na svet donela sinove Mateja, Marka, Luku i Jovana. Porod je obavljen u Sloveniji, a dečaci su imena dobili po apostolima. Tri dana kasnije, dečaci su u inkubatoru i dobrog su zdravlja. Majka Milana je nakon porođaja već ustala na noge, a nju svakodnevno obilazi muž Nemanja i pruža ogromnu podršku.

Povezane vesti »

Ključne reči

Balkan, najnovije vesti »