Požar u Kineskom tržnom centru u Bloku 70 na Novom Beogradu

Beta 24.01.2024

U požaru koji je jutros izbio u Kineskom tržnom centru u Bloku 70 na Novom Beogradu, prema prvim informacijama, nema povređenih, rečeno je za agenciju Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP).

Požar je prijavljen oko 7.00 časova, a na terenu je više od 50 vatrogasaca sa 15 vozila.

Načelnik Sektora za vanredne situacije Luka Čaušić rekao je za N1 da je akcija kompleksna, kao i da se iz centra čulo nekoliko detonacija.

Policijske snage su okružile Kineski tržni centar na Novom Beogradu i sprečavaju građane da se približe objektu koji je u plamenu. Jara se oseti desetak metara od samog objekta, a pripadnici MUP gase plamen i sa helikopterom, prenosi Nova.rs.

Zbog razbuktalog plamena, pripadnici MUP Srbije gasili su plamen helikopterom. Helikopter je neprestano obletao iznad objekta pokušavajući da pomogne u gašenju požara.

Žena, koja već 24 godine radi u Kineskom tržnom centru, kaže da je u šoku i da je ovo za nju veliki stres.

„Pre dve godine je bio požar, ali pre toga, za 24 godine koliko radim, ništa slično se nije dogodilo. Za moje poslodavce imam samo reči hvale, prijavljena sam, plaćaju se dažbine, čak su me vodili i u Kinu o svom trošku. Srećom pa su kupili dva lokala u novom Kineskom tržnom centru“, rekla je prodavačica za portal Nova.rs.

Za sada nije poznato šta je uzrok požara.

(Beta, 01.24.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »