"Celo selo je u šoku, A otac je jedva stajao na nogama": Sahranjena devojčica (3) stradala kod Brusa, majka i dalje u komi: "Samo da se Dragana vrati svojoj porodici"

Blic 28.01.2024
"Celo selo je u šoku, A otac je jedva stajao na nogama": Sahranjena devojčica (3) stradala kod Brusa, majka i dalje u komi…

- Dragani se još uvek bore za život, a srceparajuće je što su već sahranili njenu ćerku. Cela njihova porodica je potpuno slomljena, svi se zajedno mole da Dragana preživi. Velika je tragedija, da bar njen sin ne ostane bez majke nakon što je već izgubio sestru.

Ovim potresnim rečima za "Blic" komšije porodice Dragane A. S. (32) kojoj se lekari u UKC Niš već četiri dana bore za život, nakon što je doživela tešku saobraćajnu nesreću u selu Milentija kod Brusa u kojoj je nastradala njena ćerka (3). Kako je "Blic" pisao, tragedija se dogodila 23. januara kada je Dragana A. S. krenula na posao u vrtić sa ćerkicom, nakon čega je sletela sa puta. Prema našim saznanjima, prilikom izlaska iz krivine u selu Milentija, Dragana A. S.

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »