Arkan je ubijen, a u kuću je ušla njegova prva žena! Kalezić otkrio šta je Natalija u tom trenutku rekla za Cecu, bio je to šok!

Kurir 13.02.2024
Arkan je ubijen, a u kuću je ušla njegova prva žena! Kalezić otkrio šta je Natalija u tom trenutku rekla za Cecu, bio je…

Pevač Zoran Kalezić, tokom svog života, jednom prilikom otkrio je detalje iz noći kada je ubijen Željko Ražnatović Arkan i atmosferu u njegovom domu na dan ubistva. "Kad je Arkan ubijen, Natalija (Arkanova prva supruga), njihova deca, moja supruga Vera i ja smo iz naše kući otišli u Željkov dom.

Moja majka je izgubila dva sina, dva moja brata. Znam koliko je to teško. Sećam se suza Arkanove majke Slavke", pričao je Kalezić. U više navrata je priznao da je u njihovim životima bio prisutan ali isključivo kao umetnik i to čist kao suza. "Kad sam ušao u Arkanovu kuću, njegova majka je plakala. Prišao sam joj i poljubio je. I sad, uvek se kod nas dešava da neko bude uz Cecu a neko uz Nataliju. To su neke naše balkanske priče koje nisu potrebne u tim trenucima.

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »