"Putin često boravi na ratnim brodovima, a znamo zašto" Ovako je govorio Miroslav Lazanski:" Ne, on nije bio obaveštajac, već..."

Kurir 13.02.2024
"Putin često boravi na ratnim brodovima, a znamo zašto" Ovako je govorio Miroslav Lazanski:" Ne, on nije bio obaveštajac…

Novinar i vojnopolitički komentator Miroslav Lazanski je u jednoj TV emisiji govoreći o ubistvu premijera Zorana Đinđića rekao da se radi o jednoj velikoj zagonetki. "Iskreno da vam kažem, ne može se fizički ukloniti ni predsednik vlade Ekvatorijalne Gvineje ili Togoa bez pomoći neke vrlo moćne strane obaveštajne službe.

Naši političari svesno beže od razotkrivanja svih detalja i skrivenih tajni ubistva Zorana Đinđića", rekao je pre nekoliko godina Lazanski i dodao: "Nije mi jasno - očevici, telohranitelji premijera, tvrde da je bio treći metak, a službena istraga to demantuje. I zašto nisu radile kamere? Otkud TV kamera baš tu da snimi auto koji izlazi iz dvorišta vlade?" Ono što ga je posebno, kako je govorio, iznenadilo, bio je jedan detalj u vezi sa Zvezdanom Jovanovićem.

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »