Zašto je uhapšen službenik Opštine Aranđelovac zadužen za biračke spiskove: Nadležni ćute, "bezbednosne strukture" nezvanično saopštavaju (VIDEO)

Insajder 15.02.2024
Zašto je uhapšen službenik Opštine Aranđelovac zadužen za biračke spiskove: Nadležni ćute, "bezbednosne strukture"…

Birački spiskovi, odavanje informacija, špijunaža, BIA … Sve se to dovodi u vezu sa vešću koju je u ponedeljak objavila Agencija Tanjug. Nezvanična informacija da je BIA uhapsila državne službenike zbog navodne špijunaže, zahteva i reakciju i objašnjenje nadležnih institucija. Međutim, već četiri dana niko zvanično nije ni potvrdio ni demantovao, ali ni objasnio šta se zapravo desilo. Ko je i zašto uhapšen? Da li je i ko od državnih službenika špijunirao, i za koga? Jedina zvanična potvrda do koje smo

Informaciju o hapšenju službenika Opštine Aranđelovac u telefonskom razgovoru za Insajder potvrdio je predsednik Opštine Bojan Radović. O tome da li je kome i koje informacije prodavao osumnjičeni službenik Opštine, ne želi da govori. 'Ja nisam ovlašćen da pričam o tome. Onoliko koliko je smelo da se kaže je objavljeno u medijima. Ja dalje ne bih pričao, jer nije ni fer, ni korektno'. Službenik Opštine Aranđelovac bio je zadužen za biračke spiskove u toj opštini.

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »