Naslovne strane za nedelju, 25. februar 2024. godine

Beta 25.02.2024

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 25. februar pišu o drugoj godišnjici ruske invazije na Ukrajinu, o pripremama za međunarodnu izložbu "Ekspo 2027" i o drugim temama.

BLIC - List piše da je u podmetnutom požaru u Rusiji potpuno izgorela kuća srpskog plaćenika angažovanog u ratu protiv Ukrajine, koji je prethodno kritikovao ruske oficire: "U Rusiji spaljena kuća srpskog plaćenika".

VEČERNJE NOVOSTI - "Amerika pravi vojsku u Prištini", list piše o podršci Vašingtona u formiranju Kosovskih snaga bezbednosti. "Moskva sprema osvetu Zapadu", o dešavanjima u Rusiji koja je pod sankcijama EU i SAD, zbog njene agresije na Ukrajinu.

POLITIKA - U Temi nedelje list piše o drugoj godišnjici ruske invazije na Ukrajinu "Rat do poslednjeg topovskog zrna". Razgovor nedelje sa ministrom za informisanje i telekomunikacije Mihailom Jovanovićem "Želimo da Ekspo 2027. bude potpuno digitalizovan".

KURIR - "Mučki napad", Albanci potegli noževe na srpsku decu na Kosovu, terali ih da kliču Tačiju. Liste piše i o životnoj bitki mladića iz Novog Pazara "Borac".

SRPSKI TELEGRAF - "Tuđman nudio Slobi Tuzlu, slao Šarinića u Beograd da pregovara", piše da knjiga "Krajina" otkriva tajnu. List prenosi i izjavu istoričara Gorana Šarića, "Albanski lobi ima ljude u opoziciji".

ALO - "U Kragujevcu počela izgradnja naučnog centra", skok u budućnost - Srbija 2027. List piše i da je selektor Pešić uzburkao strasti, "Orlovima ne treba nespremni Jokić".

(Beta, 02.25.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »