U "Jutro na Blic" istražujemo šta bi bila najbolja zaštita od zavisnosti i lažnih informacija na društvenim mrežama (uživo, video)

Blic 26.02.2024
U "Jutro na Blic" istražujemo šta bi bila najbolja zaštita od zavisnosti i lažnih informacija na društvenim mrežama…

Evropska unija pokrenula je istragu o tome da li algoritmi Tik Toka izazivaju zavisnost kod dece. Preliminarne istrage o širenju lažnih vesti i govora mržnje su u toku i za desetak drugih onlajn-platformi. Šta bi, u iščekivanju boljeg zakonskog okvira, bila najbolja zaštita za sve korisnike društvenih mreža? O tome razgovaramo sa Gordanom Plemić, iz Udruženja Roditelj i pravnicom Anom Toskić Cvetinović, direktorkom Udruženja Partneri Srbija.

Ministarstvo odbrane poziva mlade da se prijave na konkurs za upis u vojne škole koji je otvoren do 31. marta. U Jutru na Blic saznajte koji su neophodni uslovi za upis u Vojnu akademiju. Prolećna sezona alergija već je počela. Koje su najefikasnije metode lečenja i prevencije alergija, ili bar ublažavanja njihovih simptoma? Gošća Jutra na Blic je alergolog pulmolog dr Zorica Plavšić. Veliki uspeh naše mlade karatistkinje Jane Vinčić. Na Evropskom prvenstvu za

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »