Branko Spasojević na čelu PUPS-a Kosjerić

Beta 05.03.2024

Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije (PUPS)- Solidarnost i pravda saopštila je da je za predsednika Opštinskog odbora PUPS-a u Kosjeriću izabran penzionisani radnik MUP-a Branko Spasojević.

"Kosjerić zna za PUPS, a PUPS živi za Kosjerić. Naša vrata su otvorena svima, svim dobronamernim ljudima. Pomoći penzionere i sačuvati sela- to nam je osnovni zadatak", izjavio je novoizabrani predsednik Spasojević.

Izbornoj skupštini prisustvovao je i predsednik Opštine Kosjerić Žarko Đokić koji je istakao višegodišnju uspešnu saradnju sa PUPS-om.

"Zajedno smo uradili mnogo toga a uradićemo i više. Tu je pomoć za penzionere, ali i briga za sela Kosjerića, naseljavanje praznih kuća, besplatan prevoz minibusem, obnova zadrugarstva, ali i Miholjski susreti sela koji svake godine okupljaju sve veći broj ljudi", rekao je Đokić.

Skupštini su prisustvovali i predsednik Izvršnog odbora PUPS-a Ilo Mihajlovski i član Izvršnog odbora i državni sekretar u MDULS Sreten Selaković, navedeno je u saopštenju.

(Beta, 03.05.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »