Policija dežura učenici iz drugog bloka u dvorištu Ovo su slike ispred srednje podgoričke škole na čiju adresu su stigle jezive pretnje o masovnom ubistvu (foto)

Dnevnik 15.03.2024
Policija dežura učenici iz drugog bloka u dvorištu Ovo su slike ispred srednje podgoričke škole na čiju adresu su stigle…

Podgorica - Nakon pretećeg mejla koji je stigao na adresu podgoričke srednje škole "Vaso Aligrudić" nastava se u ovoj ustanovi odvija online, a u dvorištu škole dežura policija. U srednjoj školi "Spasoje Raspopović" koja se nalazi odmah iza škole na čiju adresu je stigla pretnja, nastava se danas odvija normalno.

- Rukovodstvo je odmah reagovalo i čim su pročitali mail, obavešteni su nastavnici na zvaničnoj viber grupi, koji su potom javili učenicima da će se nastava odvijati online. Odmah su obavešteni i Uprava polcije i Ministarstvo prosvete, potvrđeno je za agenciju RINA. U pretećem mejlu napisano je kako će osoba koja ga šalje u blok škole doći sa tri granate, pištoljem i mitraljezom. - Imat ću dovoljno municije da ubijem svakoga. Kada stignem neće biti nikoga spašenog.

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »