Otkriveno kada je nastao snimak jezivog nasilja: Iživljavali se nad mladićem u stanu u Novom Sadu: Slučaj već pred sudom (video)

Blic 16.03.2024
Otkriveno kada je nastao snimak jezivog nasilja: Iživljavali se nad mladićem u stanu u Novom Sadu: Slučaj već pred sudom…

Na društvenim mrežama pojavio se zastrašujući video snimak koji prikazuje brutalno zlostavljanje jednog mladića u privatnom stanu. Dvojica nepoznatih muškaraca su ga nemilosrdno tukla dok nije bio potpuno obliven krvlju. Kako "Blic" saznaje, sablasna tuča snimljena je u Novom Sadu pre godinu dana.

Kako saznajemo, slučaj prebijanja je već pred sudom. Novosadska policija je brzim i efikasnim radom identifikovala i privela lica koja su učestvovala u zlostavljanju. Za sada nije poznato kako i zašto je snimak ugledao svetost dana gotovo godinu dana nakon što je snimljen. Podsećamo, na početku pomenutog snimka, mladić koji je brutalno pretučen sedi na podu, naslonjen na krevet, i razgovara sa za sada nepoznatim muškarcem, govoreći: "Au, j***te, kako si ti zajeban.

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »