Predsednica Sudskog veća koje sudi Veljku Belivuku odlazi u penziju: Pretres kreće ispočetka ili će mesecima stajati u mestu (VIDEO)

Insajder 19.03.2024
Predsednica Sudskog veća koje sudi Veljku Belivuku odlazi u penziju: Pretres kreće ispočetka ili će mesecima stajati u…

Najvažniji postupak protiv mafije u Specijalnom sudu – postupak protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka koja je optužena za sedam ubistava i brojna druga krivična dela - od aprila će biti u specifičnom statusu zbog odlaska predsednice Sudskog veća u penziju! To znači da će se postupak, koji je počeo u jesen 2022-ge godine, krenuti ispočetka - ili će mesecima stajati u mestu! Ko je za to odgovoran?

'Teraću i goniću Vladu da tu svu tu bandu, sve te klanove, rasturimo direktnim udarcima u glavu. Maljem u glavu“ – ovim rečima je u oktobra 2020. predsednik Aleksandar Vučić najavio borbu države protiv mafije. Kao što je javnost, u skladu sa najavom države da će se obračunati s mafijom, očekivala brzo i efikasno hapšenje, i od suđenja, koje je najvažnije u Specijalnom sudu, javnost je očekivala proces bez greške. Međutim, ceo postupak počeo je i uz greške i uz

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »