"Naš: Superheroj!" Dejan je potpuno slep, ali sa lakoćom radi dva posla i izdržava porodicu: Supruga i dva sina su mu najveća podrška (foto)

Blic 25.03.2024
"Naš: Superheroj!" Dejan je potpuno slep, ali sa lakoćom radi dva posla i izdržava porodicu: Supruga i dva sina su mu…

Dejan Horvat iz Kovačice najbolji je primer da ukoliko nešto dovoljno želite, to možete i da ostvarite bez obzira na svu težinu koju vam sudbina stavi na leđa. On je rođen slep, ali taj svoj invaliditet je prihvatio i nije mu se predao. Ima svoj posao i to ne jedan nego dva, decu, porodicu i razbija sve predrasude. Dugi niz godina radio je kao muzičar, ali kad je stigla korona morao je da pauzira i nije očajavao, već je odmah pronašao novi posao i to na televiziji.

- Moj glavni cilj uvek je bio da živim normalno, da ne sedim u mestu. Da budem koristan kako za sebe, tako i za zajednicu. Sada mi je glavni cilj da obezbedim svoju porodicu i pružim sve što im je potrebno. Kada nas je zadesila korona, počeo sam da radim na lokalnoj televiziji. Bilo je malo čudnih pogleda na samom početku, pitali su se kako ću ja slep moći da radim u medijima, ali mnogo su mi kolege pomogle. Uputile me u sve tajne ovog posla i zaista sam srećan što

Povezane vesti »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »