Popović (SSP): Grbović dobio nagradu za 'prljavi posao' - ponovno imenovanje za direktora Arene

Beta pre 29 dana

Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) i poslanica Mila Popović ocenila je danas da je nekadašnji košarkaš Goran Grbović dobio nagradu "za prljavi posao", ponovo je imenovan za v.d. direktora Arene Beograd.

Popović je u pisanoj izjavi navela da Grbović 102 dana odbija da odgovori ko je i koliko platio pretvaranje sportske dvorane u "sabirni centar za ljude koji su dovoženi iz Republike Srpske" da glasaju na decembarskim izborima u Beogradu, iako je to protiv zakona.

"Grbovića štiti i Poverenik koji ćuti na naš prigovor kao i Više javno tužilaštvo koje je, u roku od 24 sata, odbilo krivičnu prijavu za očiglednu zloupotrebu službenog položaja i odbilo da ispita šta se zaista dešavalo u Areni punoj ljudi, ispred koje je obezbeđenje napalo članove RIK-a, o čemu postoje jasni dokazi i snimci", rekla je Popović i dodala da naprednjacima nije problem to što su računi beogradske Arene zbog pogrešnih odluka direktora Grbovića više puta bili u blokadi, sve dok on ćuti o tome šta se dešavalo i garantuje da je spreman da ponovi prevaru.

Ona je rekla da koliko god da Grbović i njegovi nalogodavci misle da su nedodirljivi, treba da znaju da ih Beograd neće, "što je pokazao već dva puta", kao i da će i on i svi koji su prekršili zakon sa ciljem da promene izbornu volju, odgovarati pred nezavisnim pravosuđem čim se promeni režim, "koji je zarobio institucije samo kako bi mogao da nastavi da se bogati i bahati preko leđa Beograđana".

(Beta, 03.29.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »