Svi propusti policije u istrazi u slučaju Danke Ilić: Od curenja informacija do podataka u rukama optuženih bivših funkcionera (VIDEO)

Insajder 09.04.2024
Svi propusti policije u istrazi u slučaju Danke Ilić: Od curenja informacija do podataka u rukama optuženih bivših…

Nestanak dvogodišnje Danke Ilić, potraga za detetom, hapšenje dvojice osumnjičenih za njeno ubistvo, pa potraga za njenim telom. Odnosno, dve nedelje pune policijskih propusta - od curenja informacija do neprimerenih izjava aktuelnih, ali i bivših policijskih zvaničnika i to onih kojima se sudi pred Specijalnim sudom. Najpre je bila ugrožena bezbednost deteta, a sada su pod znakom pitanja dokazne radnje. Za telom deteta traga se šest dana.

Od 26. marta, kada je prijavljen nestanak Danke Ilić, zbog odavanja informacija iz istrage priveden je samo jedan pripadnik MUP-a - policajac iz Bora. MUP tvrdi da postupanje Sektora unutrašnje kontrole nije završeno. Međutim, novih rezultata o tome odakle su i od koga curele informacije iz policijske istrage, koja je morala da se vodi u najvećoj tajnosti, i šta je policija uradila da otkrije ko je sve odavao informacije, još nema. A na tom pitanju se meri

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »