"Doktori su izmislili razlog Slobine smrti": Marko Sladojević, čovek koji je učestvovao u odbrani Slobodana Miloševića i Radovana Karadžića, u emisiji "Biseri sa Vanjom Bulićem" otkrio sve detalje iz Haškog tribunala!

Blic pre 21 dana
"Doktori su izmislili razlog Slobine smrti": Marko Sladojević, čovek koji je učestvovao u odbrani Slobodana Miloševića i…

Marko Sladojević je kao student na završnoj godini Pravnog fakulteta u Holandiji, gde je studirao Međunarodno pravo, dobio priliku da bude jedan od advokata koji će učestvovati u odbrani Slobodana Miloševića, a potom i u odbrani Radovana Karadžića.

On je u emisiji "Biseri sa Vanjom Bulićem" ispričao kako je izgledalo braniti njih dvojicu, kakvi su bili Miloševićevi i Karadžićevi zatvorski dani, ali i Miloševićevo lečenje, koje je bilo bezuspešno. Marko je svoje iskustvo pretočio u insajderski roman "Smrt gospodina Zomera". Emisija "Biseri sa Vanjom Bulićem" se emituje utorkom od 22:00 na Blic televiziji, koju od sada možete gledati na MTS Iris TV na KANALU 117, a na platformama Supernova i m:SAT na broju 17.

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »