"Hteli smo da dovedemo nešto svetski, a naše u Srbiju": Danijela Karić i Ivan Mileusnić predstavili poslednju fazu završenih radova u novom kompleksu "Tesla Palace"

Blic pre 20 dana
"Hteli smo da dovedemo nešto svetski, a naše u Srbiju": Danijela Karić i Ivan Mileusnić predstavili poslednju fazu…

Da ljubav i posao idu zajedno dokaz je bračni par Ivan Mileusnić i Danijela Karić Mileusnić. Pored uspešnih karijera koje imaju pokrenuli su novi biznis sa nekretninama. Njihova porodica će uskoro postati bogatija za još jednog člana. Kako kažu, raduje ih proširenje. Iako imaju puno obaveza, posebno kada su deca u pitanju, to im ne predstavlja problem da rade više poslova, naprotiv, motiviše ih.

Danijela i Ivan uživaju u skladnom braku skoro punu deceniju, a iz braka su dobili sina Maksima, dok Danijela iz prethodnog braka sa fudbalerom Nikolom Martaćem ima dvoje dece - Moniku i sina Filipa. Porodica Mileusnić uskoro će biti bogatija za još jednog člana, jer je Danijela po 4. put u drugom stanju. Kako je istakla Danijela, nije lako imati veliku porodicu, ali, koliko je zahtevno, toliko je i lepo. - Iskreno, jako je zahtevno. Neću da budem od onih žena,

Pročitajte još

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »