Otkrivena laboratorija marihuane u Kragujevcu! Zaplenjeno 14 kilograma indijske konoplje i kompletna oprema za proizvodnju narkotika (foto)

Blic pre 22 dana
Otkrivena laboratorija marihuane u Kragujevcu! Zaplenjeno 14 kilograma indijske konoplje i kompletna oprema za proizvodnju…

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, intenzivnim operativnim radom, otkrili su improvizovanu laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima i uhapsili N. N. (48) i U. N. (25) iz ovog grada, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je pretresom kuće i drugih prostorija koje su osumnjičeni iznajmili u Kragujevcu, pronašla oko 14 kilograma sirove biljne materije, za koju se sumnja da je indijska konoplja, kao i kompletnu opremu za uzgajanje i proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima. Sumnja se da su oni, u prethodnom periodu, tu zasadili i uzgajali indijsku konoplju od koje su proizvodili marihuanu, namenjenu daljoj prodaji. Takođe, pregledom porodične kuće u kojoj boravi N. N.

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »