Novi detalji iz istrage ubistva Danke Ilić: Iz službenog automobila ubica prikupljeno više od 500 tragova, slede nova veštačenja (foto)

Blic pre 13 dana
Novi detalji iz istrage ubistva Danke Ilić: Iz službenog automobila ubica prikupljeno više od 500 tragova, slede nova…

Potraga za telom ubijene Danke Ilić (2) ušla je u 13. dan, a policija nastavlja da pretražuje Banjsko polje i okolna sela, ali nažalost, pomaka još nema. Do sada je izveštačeno 400 tragova koji su pronađeni u službenom vozilu JKP "Vodovod" za koje se sumnja da su Dejan Dragojević i Srđan Janković koristili prilikom izvršenja krivičnog dela. Prema nezvaničnim informacijama, u narednim danima će biti izveštačeno još tragova iz automobila.

- Izuzeto je preko 500 tragova iz unutrašnjosti službenog automobila JKP "Vodovod" u Boru, 400 je već veštačeno, a još 100 bi trebalo da bude narednim danima. Takođe, veštačeni su i tragovi sa spoljašnje strane automobila - navodi izvor iz istrage. Kako smo ranije pisali, u toku istrage za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić koju sprovodi Više javno tužilaštvo u Zaječaru danas je saslušana Svetlana D , majka osumnjičenog Dejana Dragijevića i supruga Radoslava

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »