"Niko nije čuo za tu ženu i taj napad": Ko je i zašto raširio lažnu vest o "napadnutoj inspektorki policije" iz Novog Pazara? Policija sve demantovala, oglasio se i Zukorlić, pa obrisao objavu!

Blic pre 12 dana
"Niko nije čuo za tu ženu i taj napad": Ko je i zašto raširio lažnu vest o "napadnutoj inspektorki policije" iz Novog…

Nijedan od izvora "Blica" iz MUP Srbije nije mogao da potvrdi istinitost vesti koju je večeras objavilo nekoliko sandžačkih portala da je napadnuta izvesna Amela Smajović, navodno inspektorka iz Novog Pazara koja živi u Kraljevu i radi u Policijskoj upravi Kraljevo. Naprotiv, policijski izvori "Blica" iz Kraljeva i Novog Pazara tvrde da nikad nisu čuli za tu ženu, kao i da nemaju nikakva saznanja da se takav događaj odigrao!

- U MUP-u nije zaposlena osoba koja se zove Amela Smajović. Osoba s tim imenom nije primljena na VMA, niti je u policijskoj dokumentaciji zaveden događaj o kojem su pisali pojedini mediji danas, a u kojem je navodno presretnuta i izbodena policajka iz Kraljeva - kaže izvor "Blica" iz policije. I izvori "Blica" sa VMA su naveli da nemaju pacijentkinju koja se zove Amela Smajović, a kasnije je i MUP zvaničnim saopštenjem demantovao da se ceo slučaj uopšte dogodio.

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »