Zahvalio sam im na poštovanju teritorijalnog integriteta Srbije: Vučić se sastao sa predsednikom Vlade Komonvelta Dominika (foto)

Kurir pre 13 dana
Zahvalio sam im na poštovanju teritorijalnog integriteta Srbije: Vučić se sastao sa predsednikom Vlade Komonvelta Dominika…

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Vlade Komonvelta Dominika Ruzveltom Skeritom. "Sa premijerom Komonvelta Dominika Ruzveltom Skeritom sam razgovarao o razvoju bilateralnih odnosa u svim oblastima od obostranog interesa, ekonomskoj saradnji, kao i geopolitičkim i regionalnim pitanjima.

Zahvalio sam im na poštovanju teritorijalnog integriteta Republike Srbije, kao i principa međunarodnog prava, s nadom da će biti uz nas u svim pitanjima od državnog i nacionalnog interesa za Srbiju. View this post on Instagram A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) Pozvao sam Komonvelt Dominika da učestvuje na Međunarodnoj svetskoj izložbi EXPO 2027 i zahvalio toj zemlji na podršci kandidaturi Srbije za domaćina te prestižne manifestacije.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »