Obećano ispunjeno! Budući premijer Vučević u novom sadu otvorio fabriku kineskog "lianboa" Gradonačelnik Đurić poslao moćnu poruku: Uz pomoć predsednika Aleksandra Vučića uspeli smo da se izborimo da svetski gigant izabere Novi Sad (Video)

Dnevnik pre 9 dana  |  Dnevnik.rs
Obećano ispunjeno! Budući premijer Vučević u novom sadu otvorio fabriku kineskog "lianboa" Gradonačelnik Đurić poslao…

Nova fabrika kineskog giganta, kompanije “Lianbo”, puštena je danas u pogon u Radnoj zoni Kać, uz najviše zvanice. Fabrika će obezbediti nova radna mesta i smanjiti stopu nezaposlenosti, a Miloš Vučević, mandatar za sastav nove Vlade, koji je svečano otvorio postrojenje, istakao je da je ovo plod ozbiljnog rada, odricanja i jasne strategije.

-Najdraže mi je što sam čuo od prvih uposlenih u kompaniji da su zadovoljni, upoznao menadžera iz Šumadije, zaposlene iz Kule. Očekujemo da broj srpskih radnika raste. Nastavićemo da negujemo naše čelično prijateljstvo sa Kinom, da realizujemo ono što smo postigli kroz sporazum o slobodnoj trgovini i da radimo na svim onim stvarima koji predstavljaju strateške dogovore dva predsednika, predsednika Sija i predsednika Vučića. Za Srbiju postoji samo jedna i nedeljiva

Povezane vesti »

Ključne reči

Vojvodina, najnovije vesti »