(Video) "otvara mi čovek, na sebi ima samo brkove, skroz go": Prijatelj Harisa Džinovića otkriva kako je upoznao pevača i šta se dešavalo tada u stanu: "Tu je bilo nekoliko devojaka..."

Blic pre 12 dana
(Video) "otvara mi čovek, na sebi ima samo brkove, skroz go": Prijatelj Harisa Džinovića otkriva kako je upoznao pevača i…

Haris Džinović je na estradi dugi niz godina, ali za njegove početke znaju oni koji su sa njim provodili vreme u rodnom Sarajevu gde su nam i otkrili detalje iz života pevača koji nisu bili poznati javnosti i to samo za emisiju "Metar moga sela" koju možete gledati u subotu u 16 sati samo na Blic televiziji na MTS Iris TV kanalu 117.

Prijatelj Harisa Džinovića za emisiju "Metar moga sela" otkrio je kako je pevač počeo, ali i kako su se upoznali. - Haris je nepredvidiv tako da je veoma teško poznavati ga. Dobro, ja znam, prema meni je uvek imao respekt i mislim da je... U stvari, okej je dečko. Strašno je talentovan u svemu - kaže Sadik Pašić Paja Harisov prijatelj i nastavlja: - Šta god on radi, radi najbolje. I najbolje igra fudbal, najbolje svira, najbolje peva. Najbolje roni, najbolje skija.

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »