(Video) "važno je da vas porodica prati, a to nije lako": Saša Matić suprugu Anđu i ćerke čuva od javnosti: "Decu učim da poštuju dogovore"

Blic pre 13 dana
(Video) "važno je da vas porodica prati, a to nije lako": Saša Matić suprugu Anđu i ćerke čuva od javnosti: "Decu učim…

Pevač Saša Matić je iz mirnog Drvara zajedno sa porodicom 1985. godine došao u Beograd. Tu je išao u osnovnu školu i gimnaziju, a paralelno i u muzičku školu. Završio je i srednju muzičku, a o tome kakav je bio u detinjstvu, ali i kasnije, kako je došao na estradu, kao i o svoj ženi i vaspitanju dece Saša priča u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje samo na Blic televiziji na MTS Iris TV kanalu 117 u sredu u 22 sata.

Saša Matić je u rodnom Dravaru kaže uživao, bio napolju po ceo dan, ali kada se preselio u Beograd, nije smeo sam da izađe napolje i od tog trenutka sve je bilo drugačije. Ipak, kako je sam istakao u Beogradu mu se desilo mnogo lepih stvari zbog kojih danas kada putuje negde samo traži garanciju da se vrati u Srbiju i Beograd. U muzičkoj školi je svirao klasiku, a kod kuće pesme zabavnjaka i narodnjaka, ali upravo zbog muzike u jednom trenutku naređao je slabe

Pročitajte još

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »