Pavlović: Na listi 'Biramo Beograd' stručni ljudi, iskreni borci protiv vladajućeg režima

Beta pre 10 dana

Kandidat za zamenika gradonačelnika Beograda sa liste "Biramo Beograd" Miloš Pavlović izjavio je da sastavljanje te liste nije bilo teško i da su kandidati za odbornike stručni ljudi koji će Beogradu doneti promene nabolje.

"To su kandidati koji u Beogradu mogu da se suoče sa izazovima i reše problem nameštenih tendera, javnog gradskog prevoza, koji je u kolapsu, katastrofalne saobraćajne infrastrukture, problem zagađenja", rekao je Pavlović za današnje izdanje lista Nova.

Kako kaže, reč je o timu u kojem su osobe koje su se kroz godine pokazale kao iskreni borci protiv vladajućeg režima, koji je u potpunsti devastirao Beograd.

Pavlović, koji je i potpredsednik Narodnog pokreta Srbije, naveo je da će akcenat u kampanji biti na rešenjima gorućih problema u gradu, kao i da je koalicija planirala štandove, tribine, razgovore sa građanima i obilazak svih neuralgičnih tačaka u gradu.

Koaliciju "Biramo Beograd" za izbore 2. juna čine Zeleno-levi front, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Ekološki ustanak i Novo lice Srbije.

Kandidat za gradonačelnika je Dobrica Veselinović iz Zeleno-levog fronta, koji je zajedno sa Pavlovićem nosilac liste, dok će prva na listi biti Natalija Stojmenović, takođe iz Zeleno-levog fronta.

(Beta, 05.10.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »