(Video) "ne obraćaj pažnju na ove klackalice, breskvice": Teya Dorini sugrađani otkrivaju detalje iz života pevačice i daju prognozu za plasman na Evroviziji: "Dodirnućeš vrh Evrope"

Blic pre 24 dana
(Video) "ne obraćaj pažnju na ove klackalice, breskvice": Teya Dorini sugrađani otkrivaju detalje iz života pevačice i…

Teya Dora, naša ovogodišnja predstavnica na "Evroviziji" rođena je u Boru gde je živela do prvog razreda osnovne škole da bi se posle preselila u Beograd, ipak, sugrađani su ponosni na nju i rezultat koji je ostavrila te su bili raspoloženi da otkriju detalje iz njenog života za emisiju "Metar moga sela" koja se emituje samo na Blic televiziji na MTS Irsi TV kanalu 117 subotom u 16 sati.

Teya Dora je kako kažu Borani "njihovo dete" i ne kriju sreću što je ona ta koja nas pesmom "Ramonda" predstavlja na prestižnom takmičenju. - A, to je naše dete, da - kaže jedan stanovnik Bora koji je bio raspoložen za razgovor pred kamerama Blic televizije, za emisiju "Metar moga sela" a na pitanje da li se seća Teya Dore dok je živela u Boru kaže: - Ja se ne sećam nje ali joj poznajem roditelje, krasni ljudi. Majka je bila ovde novinarka, otac je stariji od mene,

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »