": Ne mogu da zanemarim taj detalj, jer zbog njega idem na groblje da zapalim sinu sveću" : Slavni rukometaš Nedeljko Jovanović u emisiji "Biseri sa Vanjom Bulićem" kroz suze progovorio o porodičnoj tragediji!

Blic pre 25 dana
": Ne mogu da zanemarim taj detalj, jer zbog njega idem na groblje da zapalim sinu sveću" : Slavni rukometaš Nedeljko…

Najbolji sportista Jugoslavije, rukometaš Nedeljko Jovanović u emisiji "Biseri sa Vanjom Bulićem" pričao je o tragediji koja je zadesila njegovu porodicu i njega. Između ostalog, on je otkrio zbog čega je bankrotirao, kako je taj period prevazišao, ali i brojne nepoznate detalje iz uspešne sportske karijere, ali i privatnog života.

Emisija "Biseri sa Vanjom Bulićem" emituje se svakog utorka od 22:00 na Blic televiziji, koju možete gledati na MTS Iris TV na KANALU 117, a na platformama Supernova i m:SAT na broju 17. Iako je Nedeljko bio uspešan sportista, te nije ni pomislio da će ikada bankrotirati, on je doživeo da u jednom trenutku ostane bez para. Kako je istakao, u Španiji je igrao 6 meseci za nula dinara, ali mu je na kraju sav iznos isplaćen. Onda je prešao u Nemačku, misleći da tamo

Pročitajte još

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »