Đorđević (ZLF): Prvi skup koalicije Biram borbu krajem sledeće nedelje u Beogradu

Beta pre 14 dana

Kopredsednica Zeleno-levog fronta (ZLF) Biljana Đorđević je danas rekla da će prvi  javni skup opozicione koalicije "Biram borbu" biti krajem sledeće nedelje u Beogradu.

Ona je za list "Danas" kazala da će na tom skupu učestvovati kandidati za gradonačelnike i predsednike opština iz lokalni samouprava Srbije, gde se 2. juna održavaju izbori.

"Jedan od najvažnijih događaja kampanje biće skup gradonačelnika i predsednika opština borbene Srbije krajem sledeće nedelje koji će okupiti kandidate za gradonačelnike i predsednike opština svuda gde su ljudi izabrali da se bore za svoje lokalne zajednice" - kazala je Đorđević.

Ona je navela da koalicija "Biram borbu" od 17. maja kreće u "konkretniju kampanju" u Beogradu i drugim opštinama i gradovima u Srbiji u kojima će se održati izbori 2. juna.

Najavila je da će ta koalicija održati 17. maja, od 18.00 do 20.00 "mini-razgovore" građana s kandidatima na gradskim i opštinskim izborima na 50 mesta u opštinama Vračar, Novi Beograd, Voždovac, Zvezdara, Stari grad i Palilula.

Kazala je da sutra, 18. maja, kroz sve beogradske opštine kreće "karavan 'Biramo Beograd' " s kandidatom za gradonačelnika, Dobricom Veselinovićem.

Uz ZLF, koaliciju "Biramo borbu" čine i Demokratska stranka, Narodni pokret Srbije, Ekološki ustanak, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije.

(Beta, 05.17.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »