Rektor Univerziteta, pokrajinski sekretar i dekanka Filozofskog fakulteta posetili povređenu studentkinju u današnjem incidentu- “Ovo više ne sme da se desi, ovo su naša deca” (foto, video)

Dnevnik pre 24 dana  |  Dnevnik.rs
Rektor Univerziteta, pokrajinski sekretar i dekanka Filozofskog fakulteta posetili povređenu studentkinju u današnjem…

Izbori za studentski parlament Filozofskog fakulteta u Novom Sadu trebali su biti održani danas ali su prekinuti zbog koškanja oko glasačkih kutija, kada je povređena predsednica Studentskog parlamenta Ivana Macak koja je zadobila povrede i prevezena kolima hitne pomoći u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, a intervenisala je i policija. Ivana Macak se i dalje nalazi u Urgentnom centru, u dobrom je stanju. Ona je nakon nekoliko sati od prijema u KCV puštena kući ali je zbog bolova u glavi i

Nju su danas popodne posetili pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje Branko Markoski, rektor Univerziteta u Novom Sadu Dejan Madić i dekanica Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Ivana Živančević Sekeruš. Prema rečima sekretara Markoskog želja mu je bila da se pokaže jedinstvo kako se ovakve stvari više nikad ne bi dešavale u Novom Sadu koji važi za grad mira, tolerancije i ljubavi. -Ovo što se danas desilo je nešto što ne služi na čast nikom – kazao je Markoski.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Vojvodina, najnovije vesti »