SRS: Ovo je vreme kada moramo da budemo jedinstveni, u Srebrenici nije bio genocid

Beta pre 12 dana

Srpska radikalna stranka (SRS) saopštila je danas da su pred Srbijom veliki izazovi, ali i odgovornost svih aktera na političkoj sceni i ocenila da je mnogo učinila da se dokaže da u Srebrenici nije bio genocid.

Iz SRS su ocenili da je ovo vreme kada svi kojima je istinski stalo do srpskih nacionalnih interesa i do budućnosti Srbije treba da pruže punu podršku rukovodstvu i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

"Ovo je vreme kada svi moramo stati pod jedan barjak, ostaviti po strani političke razlike i pokazati celom svetu da smo ponosan narod i da znamo da branimo nacionalne interese", istakli su u saopštenju.

Naglasili su da je Srpska radikalna stranka oduvek državne i nacionalne interese stavljala ispred pojedinačnih i stranačkih.

"I kada to drugi nisu smeli ili nisu hteli, naš glas se čuo. Učinili smo mnogo da dokažemo da u Srebrenici nije bilo genocida i sada smo, u ime te istine, uz predsednika Vučića sa iskrenim željama da u to ubedi većinu u sveta", naveli su u saopštenju iz SRS.

"Ova podrška je poruka i unutrašnjim i inostranim neprijateljima naše države i našeg naroda, da su Srbi jedinstveni u odbrani nacionalnih interesa, a najjači smo kad smo jedinstveni", navela je SRS.

(Beta, 05.22.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »