Incident na početku suđenja Urošu Blažiću: Porodice ubijene dece krenuli ka optuženom, suđenje prekinuto, roditelji traže da ih država ne muči suđenjem (VIDEO)

Insajder pre 27 dana
Incident na početku suđenja Urošu Blažiću: Porodice ubijene dece krenuli ka optuženom, suđenje prekinuto, roditelji…

Incident na početku suđenja Urošu Blažiću. Porodice devetoro ubijenih i 12 ranjenih, po ulasku optuženog ubice u sudnicu, regavali su burno i krenuli ka optuženom koji je bio okružen policijom. Suđenje je odmah prekinuto, Blažić je vraćen u pritvor a roditelji apeluju ubijene dece apeluju da ih država ne muči suđenjem. Traže da se suđenje završi što pre i to kaznom doživotnog zatvora i za optuženog Uroša Blažića i za njegovog oca. U suprotnom najavljuju štrajk glađu ispred suda.

Optuženi Uroš Blažić i njegov otac Radiša Blažić, sa lisicama na rukama i u pratnji policije, u sudnicu Višeg suda u Smederevu uvedeni su nakon što su u sudnicu ušle porodice devetoro ubijenih i 12 ranjenih u masovnom ubistvu u Malom Orašju i Duboni. Odmah po ulasku optuženog Uroša Blažića u sudnicu, reagovali su roditelji dece ubijene 4. maja prošle godina u masovnom ubistvu u Malom Orašju i Duboni. Oni su krenuli na Blažića,incident je trajao oko minut, za to

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »