"Kod nas 84 nikada neće biti veće od 87"! Željko Mitrović sumirao učinak kompanije PR-DC na Sajmu tehnike, pa poslao važnu poruku u svet: Mi smo ponosna zemlja ponosnog naroda!

Blic pre 23 dana
"Kod nas 84 nikada neće biti veće od 87"! Željko Mitrović sumirao učinak kompanije PR-DC na Sajmu tehnike, pa poslao…

Najuglednija specijalizovana razvojno-tehnološka manifestacija u ovom delu Evrope – 66. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća – danas se zvanično zatvara, a PR-DC je i ove godine postigao veliki uspeh prikazavši sve proizvode iz svoje bogate ponude. Tokom poslednjeg dana trajanja sajma, na štand kompanije PR-DC došao je i Željko Mitrović, kako bi sumirao utiske nakon još jedne manifestacije na kojoj je PR-DC pokazao zbog čega beleži neverovatne rezultate i u svetu.

Ipak, sreću zbog posećenosti štanda kompanije PR-DC, sastanaka sa brojnim delegacijama i velikog uspeha delimično je umanjio jučerašnji događaj, kada je na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija usvojena Rezolucija o Srebrenici, uprkos tome što je više bilo uzdržanih i glasova protiv, nego onih za. Kroz primer rada kompanije PR-DC, Željko se osvrnuo na sve nelogičnosti koje su pratile usvajanje ove rezolucije. - Ja sam veoma zadovoljan zato što je ovo 66. Sajam

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »