'Biramo Beograd': Borimo se, ne damo ni jednu ulicu, ni grad naprednjačkoj vlasti

Beta pre 22 dana

Zvaničnici koalicije "Biramo Beograd" za izbore 2. juna poručili su danas u razgovoru s građanima kod pijace Kalenić, u opštini Vračar, da su u izbornu borbu ušli puni energije i ukazali da sva mesta imaju slične probleme jer vlast predvođena Srpskom naprednom strankom (SNS) "obeležavaju kriminal i korupcija".

"Na izbore izlazimo s idejom, željom, snagom i energijom da se borimo. Ne želimo da prepustimo ni jednu ulicu, blok, mesnu zajednicu, opštinu, grad SNS" - rekao je kandidat za gradonačelnika Dobrica Veselinović, pozivajući građane da tu koaliciju koja u nazivu liste ima reč "biramo", podrže i u glavnom gradu i u svim drugim gradovima i opštinama.

Istakao je da predstavnici te koalicije "jako dobro znaju šta ljude muči" jer su "svaki dan s njima u autobusima koji se raspadaju, idu u ambulante gde je skoro nemoguće zakazati spicijalističke preglede, a analize se obavljaju kod privatnika, šalju decu u nebezbedne državne škole". Veselinović je podsetio da se upravo u opštini Vračar pre godinu dana dogodilo masovno ubistvo dece u školi.

Ukazao je da se to dešava dok se istovremeno favorizuju projekti kao što je "Beograd na vodi" i privatizacije koje će korist doneti samo ljudima bliskin vlastima, a građanima štetu.

Kandidat za zamenika gradonačelinka Beograda Miloš Palović je naglasio da je uzrok problema u tome što je SNS "ogrezla u kriminalu i korupciji" i rukovodi se privatnim interesima.

Radi tih interesa se, kako je rekao, na Vračaru, ali i u drugim delovima Beograda, betoniraju zelene površine i uništavaju vredne kulturno-istorijske celine da bi se gradile višespratnice.

"Pokazali smo na decembarskim izborma da je vlast SNS manjina, pozivam sve Vračarce da izađu 2. juna i glasaju: potrebno je izdvojiti samo pola sata i otići na biračko mesto" - poručio je Pavlović.

{Video1:}

Ceo video materijal pogledajte OVDE.

 

(Beta, 05.25.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »