"Streljao nam je decu, znate li kolika je naša: Bol?!" Očevidac opisao potresne scene iz sudnice na suđenju Urošu Blažiću: Policija ga štitila svojim telima, on se sve vreme okretao (video)

Blic pre 22 dana
"Streljao nam je decu, znate li kolika je naša: Bol?!" Očevidac opisao potresne scene iz sudnice na suđenju Urošu…

Uroš Blažić je juče, sa pancirom i lisicama na rukama i nogama, stigao u Viši sud u Smederevu. Samo nekoliko trenutaka nakon što je masovni ubica kročio u sudnicu, gde su se nalazile porodice ubijene i ranjene dece, emocije su kulminirale, te su svi prisutni nasrnuli na Blažića! Situacija u sudnici brzo je izmakla kontroli nakon njegovog ulaska, izbijajući u pravi haos.

Uroš Blažić, u pratnji desetak čuvara, zajedno sa ocem Radišom, sproveden je u sudnicu spuštene glave dok je sve vreme gledao u pod. - Blažić je napravio samo par koraka u sudnici, a svi oštećeni koji su se nalazili unutra - otprilike 70 ljudi, ustali su sa stolica i krenuli ka Blažiću. Ovo je bio prvi susret sa ubicom njihove dece i roditelji nisu mogli da kontrolišu svoje emocije, što je i potpuno očekivano i opravdano - navodi očevidac za "Blic". Na vratima se

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »