Haos na magistrali Težak sudar kamiona i autobusa u blizini Mrčajevaca na Ibarskoj, dve osobe povređene; Na put se izlila ogromna količina ulja (foto)

Dnevnik 26.05.2024
Haos na magistrali Težak sudar kamiona i autobusa u blizini Mrčajevaca na Ibarskoj, dve osobe povređene; Na put se izlila…

ČAČAK: Tokom noći na Ibarskoj magistrali u selu Mrčajevci došlo je do teškog sudara kamiona i autobusa. Do nezgode je došlo kada je kamion sustigao autobus koji se kretao ispred njega i udario odpozadi. Dve osobe su pivredjene i odmah su prebačene u čačansku bolnicu.

- Dva pacijenta primljena na urgentno prijemno odeljenje, povređena u saobraćajnom udesu koji se dogodio u ranim jutarnjim satima u blizini Mojsinja. Vozač autobusa i jedan putnik. Oba pacijenta posle pregleda i dijagnostike sa konstatovanim lakim telesnim povredama pušteni na kućno lečenje - rekla je za RINU dr Marija Stranjanac iz Opšte bolnice Čačak. Tokom nezgode došlo je do curenja ulja na put. Saobraćaj se na ovoj deonici usled toga i dalje odvija otežano.

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »