Šapić u novoizgrađenom vrtiću u Bariču: "Ako nastavimo ovim tempom, Obrenovac i sve rubne opštine postaće atraktivnije za život od gradskog jezgra"

Blic pre 21 dana
Šapić u novoizgrađenom vrtiću u Bariču: "Ako nastavimo ovim tempom, Obrenovac i sve rubne opštine postaće atraktivnije…

Novoizgrađeni vrtić u Bariču jedan je od najvećih u Beogradu, koji može da primi više od dve stotine dece i ujedno omogućava da u ovom mestu više nema problema s listom čekanja, rekao je danas predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić prilikom obilaska novog objekta. Problema skoro da nema ni u čitavom Obrenovcu, eventualno u nekim manjim mestima, a sve je to rezultat ulaganja kako u ovu tako i u ostale rubne opštine, dodao je Šapić.

– U Obrenovcu su nedavno počeli s radom moderan dijagnostički centar i ambulanta, koje sam otvorio sa tadašnjom ministarkom zdravlja Danicom Grujičić, zatim sam bio na završetku rekonstruisane Tamnavske ulice, obišao početak radova i izgradnju velike pijace u centru, posetio pre nekoliko meseci atletski stadion čija je gradnja u toku. Izgrađena je vodovodna mreža u Trstenici za oko 300 kuća, gde sam takođe bio, a trenutno se u Bariču renovira objekat mesne

Povezane vesti »

Ključne reči

Beograd, najnovije vesti »