Počelo postavljanje natpisa "Beogradska arena“ Šapić: Konačno vraćamo izvorno ime - očekujemo da će biti gotovo za koji dan (foto)

Večernje novosti pre 22 dana
Počelo postavljanje natpisa "Beogradska arena“ Šapić: Konačno vraćamo izvorno ime - očekujemo da će biti gotovo za…

POČELO je postavljanje natpisa „Beogradska arena“ i očekujemo da će biti gotovo za koji dan sa obe strane. Ono što smo započeli odlukom od pre nekoliko meseci, sada i završavamo. Kao što smo i obećali, uklonili smo one stare natpise i konačno vraćamo izvorno ime „Beogradskoj areni“ i zaista sam srećan zbog toga – rekao je Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa Grada Beograda, prilikom postavljanja imena „Beogradska arena“ na halu koja je jedan od simbola Beograda.

Foto: Grad Beograd - Ponoviću da mi nismo u takvoj situaciji da moramo da prodajemo imena naših simbola, a ova hala jeste simbol Beograda. Bez obzira na to da li ću ja ponovo biti na čelu grada, verujem da niko više ovoj hali neće smeti da oduzme pravo i izvorno ime „Beogradska arena" – kazao je Šapić. BONUS VIDEO: TRESLA SE HALA RANKO ŽERAVICA: Pogledajte momenat kada je Vučić izašao na binu

Povezane vesti »

Ključne reči

Beograd, najnovije vesti »