Misteriozne dlake bez korena: Tužilaštvo čeka ključno DNK veštačenje u slučaju Danke Ilić! Osumnjičeni Srđan spreman da progovori

Blic pre 28 dana
Misteriozne dlake bez korena: Tužilaštvo čeka ključno DNK veštačenje u slučaju Danke Ilić! Osumnjičeni Srđan spreman…

DNK veštačenje u slučaju ubistva dvogodišnje devojčice Danke Ilić još uvek nije gotovo, a kako se saznaje iz Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, trenutno se veštače dlake kose koje su pronađene na mestu zločina. Za ubistvo deteta sumnjiče se radnici JKP "Vodovod" Srđan Janković i Dejan Dragijević koji se terete da su kolima udarili Danku, zatim je usmrtili i sakrili njeno telo, koje do danas nije pronađeno.

Danka Ilić nestala je 26. marta ove godine, a posle potrage duge 10 dana, dvojica osumnjičenih su, prema navodima policije, priznali da su ubili devojčicu i njeno telo zakopali na deponiji nedaleko od Banjskog polja, odakle je kasnije telo prebačeno na drugu lokaciju i još uvek nije pronađeno. Prilikom istrage, preko 500 tragova izuzeto je iz vozila u kojima su se nalazili osumnjičeni i ubijena devojčica. Ni na jednom nisu pronađeni biološki tragovi male Danke.

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »