BBC vesti na srpskom

Holivud: Džeremi Rener u prvoj filmskoj ulozi posle nesreće

Posle oporavka od nesreće u snegu, glumac je spreman za povratak na filmsko platno.

BBC News pre 18 dana  |  Helen Bašbi - BBC kultura
Džeremi Rejner
Getty Images
Džeremi Rener će se pridružiti Danijelu Krejgu i zvezdanoj postavi u sledećem filmu Izbačeni noževi

Džeremi Rener, zvezda Marvelovih filmova, dobio je prvu ulogu posle nesreće koja mu se dogodila 2023. godine, pridruživši se glumačkoj ekipi trećeg dela filma „Nož u leđa" (Knives out).

Rejner će se priključiti sjajnoj postavi koja će snimati nastavak krimi misterije, pod nazivom Buđenje mrvaca (Wake Up Dead Man), zajedno sa Glen Klouz, Endrjuom Skotom, Keri Vašington i Džošom O'Konorom, navodi Holivud Riporter (Hollywood Reporter)

Danijel Krejg će igrati Benoa Blanka, detektiva sa karakterističnim držanjem gospodina s juga Amerike i veštinom za rešavanje ubistava.

Rajan Džonson, režiser i pisac filmova nominovanih za Oskara, u objavi o novom filmu na društvenoj mreži Instagram napisao je: „Uskoro krećemo u produkciju i POMALO SAM UZBUĐEN".

Rener se oporavljao od povrede koju je zadobio za doček 2023. godine, kada ga je pregazilo vozilo za čišćenje snega.

Tada mu je slomljeno 38 kostiju.

Glumcu je ugrađen grudni koš od metala, a metalne ploče podržavaju i očnu duplju, dok su titanijumske šipke umetnute u jednu od njegovih nogu, navodi Holivud riporter.


BBC na srpskom je od sada i na Jutjubu, pratite nas OVDE.


Nesreća se dogodila dok je Rener pokušavao da pomogne nećaku, zaglavljenom u automobilu u snegu.

Uspešno je odvukao automobil, ali kada je izašao, plug je skliznuo i zgnječio ga.

Rener je u januaru rekao da mu je saznanje da ima „za šta da se bori" pomoglo da prebrodi posledice nesreće.

Glumac nominovan za Oskara, čuven je po ulozi Klinta Bartona, poznatijeg kao Hokaj u istoimenom Marvelovom ostvarenju.

Poznat je i po drugim ulogama, u filmovima Katanac za bol (The Hurt Locker) i Dolazak (Arrival) , a nedavno je govorio o sopstvenoj karijeri.

Za Kolidžer (Collider) je rekao da ne isključuje povratak u filmove Nemoguća misija: Protokol Duh (Mission: Impossible - Ghost Protocol)pošto je napustio serijal da bi provodio više vremena sa ćerkom.

Rejner
DžEREMI REJNER/INSTAGRAM
U policijskom izveštaju o nesreći piše da je Rener pokušao da uđe u kabinu vozila za čišćenje snega, kako bi zaustavio kretanje vozila

Rener će se takođe pojaviti u trećoj sezoni TV serije Gradonačelnik Kingstauna (Mayor of Kingstown), koja će imati premijeru u junu.

Govoreći o seriji ranije ove nedelje, rekao je da je prošao kroz težak period i zahvalio se glumcima i ekipi što su mu dozvolili da se „fizički i emocionalno osloni na njih".

Dodao je da se „u početku mučio", ali da je vremenom postao „jači" i da se „prilično oporavio".

U TV emisiji Keli Klarkson, glumac je izjavio da je jedan od najgorih momenata njegove nesreće bilo to što je „čak zaboravio i na sopstvenu ćerku".

„Toliko sam bio zbunjen", kazao je tada.

„Ali kada sam izašao iz bolnice i vratio se kući posle nekoliko nedelja, sestra mi je rekla da je sve vreme moja ćerka Ava bila tu.

„Tada se u meni javila želja da živim, jer je ona moja životna snaga", dodao govoreći o 11-godišnjoj Avi.


Pogledajte i ovaj video:


Pratite nas na Fejsbuku, Tviteru, Instagramu, Jutjubu i Vajberu. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

(BBC News, 06.02.2024)

BBC News

Povezane vesti »

Ključne reči

Najnovije vesti »