Vijetnamka Liz postala Srpkinja: Udala se za Žarka, a sada ima najlepše vesti! "Na Durmitoru smo saznali da sam trudna" (video)

Kurir pre 14 dana
Vijetnamka Liz postala Srpkinja: Udala se za Žarka, a sada ima najlepše vesti! "Na Durmitoru smo saznali da sam trudna"…

Australijanka Elizabet Duong, poreklom iz Vijetnama koja je, došavši u Srbiju pre oko četiri godine, zbog ljubavi prema našoj zemlji i narodu odlučila zauvek tu i da ostane, u svom poslednjem video snimku otkrila je da je postala Srpkinja ali i da će, zajedno sa svojim suprugom Srbinom, postati majka.

Liz je na svom Jutjub kanalu objavila da je zbog lepih stvari koje su joj se desile u životu duže vreme nije bilo. Kako je objasnila, osim što se udala za Žarka iz Srbije, ona je ostala i trudna ali i dobila srpski pasoš i time zvanično postala Srpkinja. "Zvanično moje ime je sad Elizabet Hong Tošev. Mi smo saznali na planini Durmitor da sam trudna... Takođe juče sam potpisala ugovor za stan", počela je Liz svoj Jutjub video koji je simbolično naslovila sa:

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »