Saslušani roditelji dečaka ubice iz Niške Banje: Otac ubijenog Andreja ogorčen: "Sramota je da mi i dalje imamo status svedoka, a dečak ubica - oštećenog!"

Blic pre 13 dana
Saslušani roditelji dečaka ubice iz Niške Banje: Otac ubijenog Andreja ogorčen: "Sramota je da mi i dalje imamo status…

Supružnici M.M. i M.M.M iz Niške Banje, roditelji dečaka M.M. (13) koji je 5. oktobra prošle godine nožem brutalno izmasakrirao svog druga iz razreda Andreja Simića (13), saslušani su u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu zbog sumnje da su počinili krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, saznaje “Blic”. U OJT Niš “Blicu” je potvrđeno da će se dokazni postupak nastaviti saslušanjem drugih svedoka.

-Roditelji trinaestogodišnjeg dečaka saslušani su zbog sumnje da su počinili počinili krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica. Maloletnik u ovom postupku ima status oštećenog – rekao je za “Blic” portparol Osnovnog javnog tužilaštva Vladimir Stanojević. Prema njegovim rečima u nastavku dokaznog postupka biće saslušani roditelji ubijenog Andreja Simića kao i komšije roditelja dečaka ubice koji je, kako je “Blic” pisao, krivično neodgovoran zbog

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »