Traga se za muškarcem (41) koji je u ponedeljak nestao na obroncima Suve planine

Beta pre 6 dana

Na obroncima Suve planine nadomak izletišta Bojanine vode i dalje traje potraga za farmaceutom iz Niša Milanom Đorđevićem (41), saznaje agencija Beta u Policijskoj upravi u Nišu.

Porodica je prijavila Milanov nestanak u ponedeljak, a te večeri njegov automobil "škoda" pronađen je na parkingu pored zatvorenog planinarskog doma na popularnom niškom izletištu.

Potraga na Suvoj planini počela je odmah po pronalaženju automobila, a juče su za njim tragali policajci, vatrogasci, pripadnici Gorske službe spašavanja, porodica i prijatelji.

Zahvaljujući niškom Mašinskom fakultetu koji je ustupio najsavremeniji dron, nepristupačni predeli Suve planine pregledani su iz vazduha.

Forenzičari Policijske uprave u Nišu juče su, u prisustvu porodice otvorili "škodu" i uzeli tragove, dok je Milanov otac Siniša Đorđević, rekao je da su se u automobili nalazili telefoni njegovog sina, i privatni i službeni, ali da se on nije javljao od ponedeljka od 12 časova.

Tada se poslednji put javio svojoj supruzi i sa njom razgovarao "najnormalnije".

Prema nezvaničnim informacijama, Đorđevića je poslednji put video meštanin sela Studena koji je kosio livadu pored puta koji vodi do Bojanin voda.

Porodica apeluje da se što veći broj ljudi uključi u potragu.

(Beta, 06.12.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »