Raduj se, Srbijo: Mali Radoje koji živi u trošnoj kući sa bakom i sestrom, zaslugom Dragiše iz Požarevca, dobija novi dom i štalu: "Pogodila me je njegova priča, odmah sam rešio da reagujem"

Blic pre 6 dana
Raduj se, Srbijo: Mali Radoje koji živi u trošnoj kući sa bakom i sestrom, zaslugom Dragiše iz Požarevca, dobija novi dom…

Priča o teškoj sudbini dečaka Radoja iz sela Katrga kod Čačka proteklih dana obišla je Srbiju i region. Da pomogne javilo se dosta dobrih ljudi, a Dragiša Tomić privrednik iz Požarevca i lično je došao u malo pomoravsko selo kako bi n manje, ni više već sagradio kuću za ovu napaćenu porodicu, ali i štalu, koju mali domaćin Radoje toliko priželjkuje.

Na pragu trošne kuće Dragišu je dočekao mali Radoje sa sestrom Ivonom i mamom Mirom. - Hvala vam neizmerno, ja ne mogu da verujem šta mi se događa poslednjih nekoliko dana koji su meni i mojoj porodici okrenuli život za 180 stepeni", kazao je Radoje dok su mu u očima zaiskrile suze kada mu je Dragiša saopštio da želi da mu napravi ne samo kuću nego i čitavu farmu. Međutim Dragiša nije došao sam, sa njim su došla i njegova četiri unuka čije ruke su bile pune darova.

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »