"Gadi mi se sopstveni narod, sramota me je": Srbin gledao šta radi majka sa bebom na plaži, pa besan opleo po zemljacima: "u**ana pelena i dalje na istom mestu. Da Bog sačuva i sakloni"

Blic pre 12 dana
"Gadi mi se sopstveni narod, sramota me je": Srbin gledao šta radi majka sa bebom na plaži, pa besan opleo po zemljacima…

Deset dana godišnjeg odmora na moru može lako da presedne ako pored nas na plaži imamo one koji se suviše opuste, te vrše radnje koje sigurno ne rade u svojoj kući ili dvorištu. Jednu takvu priču, sa korisnicima Fejsbuka podelio je muškarac iz Srbije, govoreći o majci koja je punu pelenu svoje bebe jednostavno ostavila na plaži.

Idilično uživanje Nika, kako se potpisuje na Fejsbuku prekinula je, kako je opisao, bahata sunarodnica koja je punu bebinu pelenu ostavila na plaži. Ono što ga je najviše razgnevilo bio je njen nonšalantni pristup, odnosno činjenica da je nakon svega toga najnormalnije otišla do svog mesta ostavljajući strv iza sebe. Kako je ispričao, ovo nije bio prvi put da prisustvuje neprikladnim scenama na plaži, već je to, nažalost, postala rutina sudeći po njegovim rečima.

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »