Devojčica Milica (16) ubijena nožem u Subotici: Muškarac sa kapuljačom joj prišao sa leđa i usmrtio je u sekundi, policija 14 godina traga za zločincem

Blic pre 9 dana
Devojčica Milica (16) ubijena nožem u Subotici: Muškarac sa kapuljačom joj prišao sa leđa i usmrtio je u sekundi…

- Od kada su mi ubili Milicu do danas, nemam ništa novo da kažem. Kao da moje dete nikada nije postojalo. Odem na groblje u Sombor i to je to, ali niko ne dođe, niko ne zove. Ona je jedino u mojim mislima non – stop, ali za druge kao da nije postojala. Apsolutno me niko ne kontaktira da mi kaže šta ima novo, da li se išta zna. Kao da sam u zatvoru više od 13 godina – kaže za „Blic“ Svetlana Simendić, majka Milice Barašin, devojčice koja je 2010. godine ubijena u Subotici, nadomak kućnog praga.

Ubica nikada nije pronađen, a stravičan zločin koji je počinio kobnog 7. oktobra 2010. oko 21.15 sati i danas potresa ne samo Srbiju, već čitav region. Devojčici, koja se iz grada vraćala kući, prerezao je vrat mesarskim nožem i nestao bez traga što dodatno povećava strah zbog saznanja da je neko ko je mogao to da učini još na slobodi! Na mestu s kog se vidi njena kuća, Milici je s leđa prišao muškarac. Nije ga primetila, nije čula njegovo kretanje zbog slušalica.

Pročitajte još

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »