Sinhua i Medijska grupa PA potpisali dokument o saradnji

Beta pre 8 dana

Fu Hua je izrazio nadu da će dve strane proširiti saradnju u oblasti veštačke inteligencije i drugim oblastima i unaprediti saradnju u okviru Svetskog samita medija.

Predsednik novinske agencije Sinhua Fu Hua i Emili Šeli, glavna izvršna direktorka britanske medijske grupe PA, potpisali su 17. juna u Londonu memorandum o razumevanju o produbljivanju bilateralne saradnje.

Tokom sastanka sa Šelijevom, Fu je rekao da je Medijska grupa PA oduvek bila važan partner Sinhue i da su dve strane imale plodnu saradnju u oblastima kao što je usluga foto servisa, prenosi Sinhua.

On je izrazio nadu da će dve strane ojačati razmenu, zajednički pričati dobre priče o razmeni i saradnji Kine i Britanije, proširiti saradnju u veštačkoj inteligenciji i drugim oblastima na postojećoj osnovi i unaprediti saradnju u okviru Svetskog samita medija.

Šeli je izrazila toplu dobrodošlicu povodom posete Fua. Ona je rekla da je saradnja Medijske grupe PA i Sinhue dala zapažene rezultate i da je Sinhua postigla impresivna dostignuća u veštačkoj inteligenciji, društvenim medijima i drugim oblastima.

Medijska grupa PA se raduje promovisanju partnerstva sa Sinhuom na osnovu postojeće saradnje, dodala je ona.

Istog dana, Fu je posetio i Rojtersov biro u Londonu.

(Beta, 06.18.2024)

London »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »