Borba za Niš tek počinje: Ponovljeni opštinski izbori najavili žestoku trku na ponovljenim gradskim izborima: Ko će osvojiti ključni 31. mandat?

Blic pre 8 dana
Borba za Niš tek počinje: Ponovljeni opštinski izbori najavili žestoku trku na ponovljenim gradskim izborima: Ko će…

Ponovljeni opštinski izbori na dva biračka mesta u niškoj opštini Medijana mogli bi da budu najava još žešće borbe vladajuće koalicije i opozicije na ponovljenim gradskim izborima u Nišu, po svemu sudeći, na najmanje dva biračka mesta. U igri je 31. mandat i većina u gradskoj skupštini, a analitičari smatraju da će vladajućoj koaliciji biti lakše da mobiliše svoje birače nego opoziciji.

U Nišu su juče ponovljeni opštinski izbori na na dva biračka mesta u opštini Medijana nakon kojih su četiri opozicione liste (grupa građana "Dr Dragan Milić", Biramo Niš, Kreni-promeni i Ujedinjeni NADA za Niš) osvojile mandat više nego 2. juna pa sada imaju ukupno 16 odbornika u skupštini opštine. S druge strane, lista koalicije oko SNS-a ostala je na 11 mandata u Medijani. Ipak, ovi ponovljeni opštinski izbori nemaju veze sa gradskim izborima u Nišu i borbom za

Povezane vesti »

Ključne reči

Regioni, najnovije vesti »