Studentkinja se snimala svaki put kad krene na ispit i položila je sve do posledjneg: Otkrila je kako joj je pošlo za rukom i ljudi gledaju njen snimak u suzama (video)

Blic pre 10 dana
Studentkinja se snimala svaki put kad krene na ispit i položila je sve do posledjneg: Otkrila je kako joj je pošlo za rukom i…

Jedna studentkinja podelila je na društvenoj mreži X kako je položila sve ispite, a njena "metoda" oduševila je mnoge i podsetila na neke lepe uspomene koje i sami čuvaju iz detinjstva i mladosti. Pored svega toga, možda najjača poruka je ipak ona koliko nam u tom procesu znače oni koji nas najviše vole - porodica.

U kratkom videu koji je postavila na pomenutu platformu, mlada devojka je prikazala svoj polazak na više ispita. Ona je, ne osvrćući se iza sebe telefonom snimila svoju baku i ono što ona radi dok prati unuku na testiranje stečenog znanja. Naime, baka je svaki put za unukom studentkinjom prosipala vodu za sreću, pružajući joj tako podršku koja je mnogima od nas poznata. Da je videom razgalila srca mnogih, svedoče komentari koji su se našli ispod objave.

Povezane vesti »

Zabava, najnovije vesti »